Buurtplein De Componist 

We organiseerden in Buurtplein "De Componist" van Movactor maar liefst drie edities ...  29 maart, 26 april en 26 mei. Iedere editie van 15.00-16.30 uur.

Buurtplein de Componist is echt voor en door de buurt. Inwoners organiseren er zelf activiteiten of werken vanaf het buurtplein aan de leefbaarheid in de wijk. Je kunt er terecht met vragen, bijvoorbeeld over vrijwilligerswerk of over voorzieningen in de buurt.

Samen eten of koffiedrinken /  Samen spelletjes doen / Leren omgaan met de computer of tablet / Activiteiten om lekker te bewegen / Taal en ontmoeting

Ook de Bibliotheek De tweede verdieping heeft op buurtplein de Componist een buurtlocatie.

 

Onze activiteiten passen dus erg goed binnen de programmering want ook "muziek" maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Daarom krijgen we harte aan een brede ondersteuning van de organisatie van De Componist.

 

En overigens … muziek zorgt er niet alleen voor dat je je lekker voelt, het ís ook echt goed voor jouw gezondheid! Ook daarom  passen “muziek”activiteiten zo prima binnen het “Gezondheids”huis De Componist!  Kijk hier naar  de 9 positieve effecten van muziek op jouw gezondheid.


Kijk hier voor bron en meer informatie.

Impressie Editie 26 mei

Impressie editie 26 april

Impressie editie 29 maart